Start
 

Aldfaer

Hét gratis stamboomprogramma

U bent op pagina >Welkom op de Aldfaer website
.

NIEUWS

Aldfaer versie 10.1 is beschikbaar.

Vandaag is de versie 10.1 van het programma Aldfaer beschikbaar gekomen. Deze release bevat een aantal bugfixes en nieuwe mogelijkheden.
Een overzicht van alle wijzigingen ten opzichte van de vorige versie staat op deze pagina.

Stichting Aldfaer
19 oktober 2021

Welkom op de Aldfaer website


Het hoofdscherm in Aldfaer 8.0Dit is het hoofdscherm van Aldfaer
Aldfaer is een gratis, krachtig, gebruikersvriendelijk en zeer uitgebreid Nederlandstalig Windows-programma voor het vastleggen van alle stamboomgegevens. Op één overzichtelijk scherm staan de belangrijkste gegevens van de persoon, inclusief de ouders, huwelijken, kinderen, broers en zusters, notities, leeftijd bij belangrijke familiegebeurtenissen en foto's.

Op deze website vindt u de de beschrijving en specificaties van Aldfaer.

Verder kunt u antwoorden zoeken op deze website of, als u niet vindt wat u zoekt, een vraag stellen in het nieuwe forum op aldfaerforum.nl. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de kennis en ervaring van andere gebruikers.
Aldfaerforum.nl vervangt het forum op deze website. Het forum op deze website heeft alleen een archieffunctie: er kunnen geen nieuwe berichten geplaatst worden.

Heel veel informatie over Aldfaer vindt u door in het programma op F1 te drukken. U ziet dan de online help bij het programma.

Aldfaer biedt de gebruikers de mogelijkheid om eigen rapporten te ontwikkelen en vervolgens beschikbaar te stellen aan de overige gebruikers. Meer informatie hierover vindt u in de online help als u zoekt op 'Invoegtoepassingen'.


© Stichting Aldfaer - ingeschreven bij de KvK Noord-Nederland onder nr. 01096526